Despre noi

S.C. Consult Invest Grup S.R.L. a fost infiintat in anul 2000 in Iasi, Romania. Asociatul majoritar, domnul Mihai Anghel, un pasionat al vinurilor bune, si-a propus deschiderea unui magazin, atat fizic cat si virtual, care sa promoveze vinurile romanesti de calitate, mai ales pe cele ale micilor producatori, neuitand insa de vinurile din import, selectand o varietate de vinuri premium din Italia.

Situat in centrul orasului Iasi, Centrul de Prezentare si Degustare Vin, ofera o gama diversa de vinuri de cea mai buna calitate. Angajatii magazinului sunt cunoscatori, mereu pregatiti sa ofere informatii sau consultanta pentru alegerea unui cadou. Saptamanal se organizeaza degustari de vin in cadrul magazinului, prezentate de oenologi reputati, unde fiecare client are ocazia sa guste, sa cunoasca istoria din spatele fiecarui vin si la final sa aleaga vinul potrivit. Specialistii vor prezenta povestea fiecarei podgorii sau vin degustat, intr-o atmosfera de neuitat. Centrul de Prezentare si Degustare Vin este amplasat in str Bucium 37, vis-a-vis de Carrefour Felicia.

One thought on “Despre noi

  1. Fain, am avut aceasta idee de catva ani, mai ales pentru prezentarea vinurilor din Moldova in Ardeal. Va multumesc ca i-mi dati aceasta satisfactie . Dumnezeu sa va ajute.

    Cu deosebita stima, Viorel Vatavu Cluj – Napoca,Iesan pana la moarte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *