Degustare de vinuri de la Crama Garboiu

Legatul Iasi al Ordinului Cavalerilor Vinului European a deschis seria actiunilor cu tema “vinuri traditionale romanesti” cu o prezentare de exceptie gama Livia Crama Garboiu:

Actiunea anuntata din timp si promovata unor personalitati de exceptie a avut loc la o locatie traditionala prin nume si servire : “Boltile Domnesti” din Complexul Palas Iasi.

Dupa prezentarea Cavalerilor, reprezentantul Cramei GARBOIU – Domnul Director de Vanzari Eugen Telisca, a prezentat  profesionist cele 4 sortimente, comentand totodata cu invitatii calitatile si traditiile producerii vinurilor din aceasta zona.

Pentru prezentarea de duminica ora 20 la Restaurantul BOLTILE DOMNESTI din incinta Complexului PALAS: CRAMA GARBOIU –trei vinuri albe din gama LIVIA.

IMG 1870 300x225 Prezentare si degustare de vinuri de la Crama Garboiu IMG 1871 300x225 Prezentare si degustare de vinuri de la Crama GarboiuIMG 1876 300x225 Prezentare si degustare de vinuri de la Crama Garboiu IMG 1879 300x225 Prezentare si degustare de vinuri de la Crama GarboiuIMG 1880 300x225 Prezentare si degustare de vinuri de la Crama Garboiu IMG 1885 300x225 Prezentare si degustare de vinuri de la Crama Garboiu

Mai multe informatii gasiti pe blogul VinPremium.

2 thoughts on “Degustare de vinuri de la Crama Garboiu

  1. Foarte bune vinurile din regiunea Iasului le consum foarte des fiind de origine din zona Pascaniului. Le recomand din toata inima. Succes.

  2. Felicitari pentru articol si mult succes in continuare. Cat despre vinurile din zona Moldovei numai de bine recomand mai ales o busuioaca de bohotin 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *